Historie

Giessegi har produsert tekniske sykkelklær siden 1984. Selskapet ble grunnlagt av Simone Fraccaro, som har vært profesjonell rytter 1974-1984.
Etter sin lange karriere, bestemte Fraccaro seg for å bruke sin erfaring til og produsere høykvalitets sykkelklær. Alltid med fokus på innovative tekniske detaljer, og elegant design. Han ville at Giessegi skulle være et ekte “Made in Italy” merke, med en fullstendig produksjonslinje på innsiden av selskapet, fra det første designforslaget, til det endelige produktet. Dettt er en stor fordel, slik at Giessegi har muligheten til å forbedre og teste alle innovative og tekniske materialer, mønstre og stiler.

Giessegi sine fabrikker er utstyrt med høyteknologiske maskiner og har høyt kvalifiserte medarbeidere for å kunne gi best mulig kontroll på alle produksjons-trinn, og maksimal fleksibilitet til alle kundeforespørsler.

Giessegi investerer stadig for å oppnå den høyeste kvalitetsstandarden for alle produkter.

Teknologi

Selve trykkproduksjonen er svært viktig. Dette gjøres med fire høyteknologiske presser. Totalt utspiller disse faktorene en viktig rolle i utvikling og kvalitetssikring av hver enkelt artikkel som er produsert.

Se her link til Gieseggi sin hjemmeside.