Informasjonskapsler og analyse

Bikebrothers.no bruker informasjonskapsler og analyseverktøy for å hente informasjon om bruk og atferd på nettstedet. Formålet er å forbedre innholdet og tjenestene vi leverer til besøkende på nettstedet, slik at det blir mer brukervennlig.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler, “cookies”, som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom din nettleser og nettstedene bikebrothers.no og elsykkel.bikebrothers.no hver gang du ser på en side. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig, og kan ikke brukes for å identifisere deg som person.

Google Analytics

Google Analytics lagrer deler av IP-adressen til brukere av nettstedet for å samle inn geografisk informasjon i et begrenset omfang. Både Datatilsynet og Google regner IP-adresser som én av flere personopplysninger. På denne måten ivaretar vi personvernet til våre brukere av nettstedet. Dette innebærer at den siste åttebitgruppen i IP-adressene fjernes før lagring.

Lipscore

Måling av kundetilfredshet

Vi benytter Lipscore til å måle kundetilfredshet. Vi utveksler data med Lipscore i forbindelse med måling av kundetilfredshet. Du som kunde kan be om å få disse slettet på forespørsel.