Om Bike Brothers

  • Om Bike Brothers
  • Vår fortrinn
  • Våre merker
  • Satsing på elsykkel
  • Utvalg og verkstedet
  • Bike Brothers – Stedet for deg som sykler

  • Jungeltelegrafen

Bike Brothers er en kjede av profesjonelle sykkelfaghandlere, og som navnet indikerer var det to brødre som startet det hele. Brødrene Arnstein og Jarle Nagell innehar fortsatt ledelsen i Bike Brothers-gruppen.

I 1998 åpnet Bike Brothers Forus, i 2006 Bike Brothers Haugesund, i 2009 Bike Brothers Madla, i 2011 Bike Brothers Växsjö (Sverige, avviklet 2019), og sist Bike Brothers Oslo i 2015.

Total omsetning for hele gruppen siden oppstart vil ved årsskiftet 2023/2024 ha passert 1,1 milliard, og det med god margin.

 

 

 

 

 

Vår fortrinn

Anno 2023 drives Bike Brothers-gruppen fremover av 29 årsverk, som til sammen representerer utrolige 350 års fartstid i sykkelbransjen! Denne ressursen er helt klart vårt aller største fortrinn og vår definitive styrke.

Hos Bike Brothers blir du som kunde møtt av folk som er litt mer enn middels opptatt av sykkel, ja; her er det snakk om intet mindre enn en genuin felles interesse for sykkel og sykling. De fleste av oss har også hundrevis av mil på setet hvert eneste år, man kan trygt si at vi har kjent hvor setet trykker. Alt dette gir våre kunder trygghet med på kjøpet.

Våre merker

I tillegg til å forhandle flere verdenskjente og velrenommerte sykkelmerker, har Bike Brothers siden 2001 produsert sitt eget sykkelmerke; Bros.

Merket Bros har i mange år vært Rogalands mest solgte, og teknologisk har Bros alltid vært, og skal fortsatt være, i det absolutte toppsjiktet.

Det være seg materialvalg, slitestyrke, holdbarhet, lav vekt, geometri og design. Når syklene designes og spesifiseres tar vi hensyn til det tøffe klimatiske miljøet her vi bor, og for å kunne å tilby et produkt av høyeste kvalitet plasserer vi produksjonen direkte på et av bransjens beste og mest moderne produksjonsanlegg.

Siden 1998 har vi solgt mer enn 100 000 vanlige sykler.

 

 

Bros Magic XTR

 

Satsing på elsykkel

Siden 2013 har Bike Brothers satset tungt på elsykkel. Vi har helt fra starten hentet elsykler direkte fra produsentenes sykkelfabrikker, og er i dag en av de ledende leverandører i Norge. Vi har valgt å kun satse på kvalitet, med størst volum på Bosch-utstyrte sykler, og har siden starten til sammen solgt tett på 10 000 elsykler. Merkene vi fører er Kalkhoff, Focus, Cannondale og Specialized.

Utvalg og verkstedet

Alle fire forretningene har et stort utvalg av alle typer sykler og elsykler utstilt hele året, og vi har det meste av utstyr du måtte ønske til sykkelen. Vi fører dessuten et stort utvalg av kvalitetsklær som er egnet for et liv med sykkel. Vi driver effektive verksteder i tilknytning til alle forretningene, med til sammen 14 profesjonelle mekanikere, og alle verkstedene er sertifisert både som Shimano Service Center og Bosch eBike Expert. 

Bike Brothers – Stedet for deg som sykler

Ikke uten grunn profilerer Bike Brothers seg som «Stedet for deg som sykler- eller har tenkt å begynne!». Vi er et møtested for utrolig mange syklister og sykkelinteresserte, både ved kjøp av sykkel og utstyr, og ikke minst ved behov for service.

Selv om flere av de sprekeste i landet også sykler på våre sykler, så er de fleste av de som handler hos oss ikke «proffer». Majoriteten er jobbsyklister og mosjonister, de som vil at barna skal ha en god sykkel, eller de som ønsker å handle en elsykkel som tåler å bli brukt.

Felles for dem alle er at de ønsker kvalitet, og at de verdsetter erfaring, kompetanse og markedets beste serviceapparat.   

Jungeltelegrafen

Jungeltelegrafen har i alle år jobbet fulltid hos oss. Den posisjonen vi innehar i sykkelmarkedet i Norge har utrolig nok ikke kommet gjennom tradisjonell markedsføring, men utelukkende gjennom fornøyde kunder som har anbefalt oss. Dette er vi svært takknemlige for, og derfor fortsetter vi å gjøre det vi alltid har gjort; vi selger sykkelglede i bøtter og spann og i løsvekt, for mest av alt ønsker vi våre kunder en GOD TUR!