Arnstein Nagell
Daglig leder bike brothers Forus

Arnstein har sin bakgrunn i terrengsykler og har brukt sine erfaringer når han har designet BROS serien. Arnstein har for tiden rettet sin interesse mot elektrisk fulldemper sykling.

Jarle Nagell
Daglig leder bike brothers madla

Jarle fikk sin lidenskap for sykling i voksen alder. Jarle bruker sykkel som trening da det både er effektivt og skadefritt, du finner han enten på Bros Magic eller landeveissykkelen. Avhengig av været.

Asbjørn Frøyland
Daglig leder bike brothers Haugesund

Asbjørn og Rolf syntes ikke sykkeltilbudet på Haugalandet var tilstrekkelig nok. De bestemte seg for å åpne en Bike Brothers på Raglamyr for å gi beboerne det som forventes av utvalg, kvalitet og service.

Rolf Heine Grunnaleite
Butikksjef bike brothers Haugesund

Asbjørn og Rolf syntes ikke sykkeltilbudet på Haugalandet var tilstrekkelig nok. De bestemte seg for å åpne en Bike Brothers på Raglamyr for å gi beboerne det som forventes av utvalg, kvalitet og service.

Karel Kokaisl
Daglig Leder bike brothers Oslo

Karel har alltid hatt en lidenskap for sykling. Han legger ofte ut på lengre turer som kan vare ukesvis. Karel ønsker å spre sin sykkelglede med kundene som kommer innom Bike Brothers på Pilestredet.

Kristian André Fløysvik
Butikksjef bike brothers Forus

Kristian er tidligere proffsyklist. Han har interesse for all utendørs aktivitet der sykkel og elsykkel fortsatt stiller høyt. Kristian har ofte med syklene på bobilturer.

Roger Nagell
Selger bike brothers Forus

Roger har sin lidenskap i salg. Hans ønske er at Bike Brothers skal være enestående på service og handleopplevelse. Roger sykler mest elsykkel og bruker sykkel som et transportmiddel.

Sander
Selger bike brothers Madla

Sander en ekspert på gadgets. Han vet som regel om alt nytt som kommer på syklene før det kommer. Lurer du på hvordan du kan få tak i det nyeste og råeste er Sander rette mannen. Sander sykler mest elsykkel.

Radu Mihai Furnea
Montør bike brothers Forus

Radu er en ivrig syklist og en detaljespesialist når det gjelder sykkelmontering. Han går igjennom sykkelen din med mikroskop før du får den utlevert slik at du alltid blir 100% fornøyd.

Adrian Stoica
Verkstedsmester bike brothers Forus

Adrian har en lang erfaring som sykkelmekaniker og har en utrolig stor kunnskap om alt sykkelteknisk. Han er også dreven innen elmotorer. Vi har enda ikke kunnet gi han en oppgave han ikke har klart.

Rayko Stefanov
Mekaniker bike brothers Forus

Rayko har en lang erfaring som sykkelmekaniker og har en utrolig stor kunnskap om alt sykkelteknisk. Rayko sykler som regel hver dag.

Magne Dale
Selger/Montør bike brothers Madla

Magne er en dyktig montør og et levende leksikon. Lurer du på noe som folk flest ikke vet noe om, er dette mannen å gå til. I tillegg er han veldig hyggelig og lett å prate med.

Julius Kvietkauskas
Mekaniker bike brothers Oslo

Julius er en ivrig syklist og en dyktig mekaniker. Han er glad i å reise og tar ofte med seg sykkelen dit han skal.