Hvorfor i all verden har Bike Brothers det så travelt?

52a358417b414

Det finnes mange aktører i markedet som selger sykler, det levner den massive annonseringen fra ulike tilbydere liten tvil om. Hver vår, når påsken er over, oppstår det sykkelselgere overalt, og de fallbyr sine varer hele sommeren igjennom. Det skrytes med store ord og bokstaver om fantastiske priser og profesjonalitet i både salg og virke, og det loves både det ene og det andre med på kjøpet. Og markedsføringen virker, vi ser at det selges mye sykkel rundt omkring.

Bike Brothers har 3 forretninger i Rogaland, plassert i henholdsvis Sandnes, Stavanger og Haugesund. Vi er så godt som usynlige i reklamemedia, men visste du at dette til tross er vi samlet sett den største sykkelfaghandel på hele Vestlandet?

Hvordan kan det være mulig? Hvorfor finner så mange veien til oss, når de faktisk blir overøst med prisjagende reklame fra alle andre kanter? Kan det være at vi på Bike Brothers står for noe og tilbyr noe som man ikke ser eller opplever så mange andre steder?

Vi vet at uansett prisklasse har vi de aller beste syklene man kan ønske seg.
Det er mange sykkelmerker med fine navn som ikke når opp i den konkurransen. Broder Arnstein, den ene av brødrene Bike Brothers, spesifiserer våre BROS-sykler ned til minste detalj. Så godt som alle syklene skal brukes i vårt røffe vestlandsklima, og hans valg av komponenter er bygd på egne erfaringer som syklist på toppnivå i en mannsalder, og 18 år som sykkelforhandler i Rogaland. At det har betydning for resultatet erfarer også våre kunder.

I hver av de tre forretningene har vi utstilt 80-100 sykler hele året, sommer som vinter. Vi graver oss ikke ned i tide og utide, slik mange andre sykkelselgere gjør når akebrett er mest inn i tiden. Det vet våre kunder.

Vi fører et stort sortiment av kvalitetsklær som er designet spesielt for sykling, og vi tilbyr et bredt utvalg av utstyr og tilbehør som fungerer. Fordi vi lytter til våre kunders behov er vi rimelig sikre på at de varer vi anbefaler og selger vil fungere, og i mange tilfeller sparer vi våre kunder for dårlige opplevelser og erfaringer som vi tror de godt kan leve uten. Vi får stadig gode tilbakemeldinger på det.

Hos oss blir kundene møtt av ansatte som sykler. Noen av oss sykler til jobb i både solskinn, regn- og snøvær, mens andre trener mange timer i uken. Vi har kjent hvor setet trykker, både i bokstavelig og dobbel forstand. Andre sykkelselgere har på sin side ofte gått på kurs for å lære seg det de vet og forteller om, mens på Bike Brothers har vi altså selv erfart hva vi prediker.
Hos oss går liv og lære hånd i hånd, og vi tror våre kunder ser den store forskjellen det faktisk gjør.

Vi mener at Bike Brothers har Norges aller beste sykkelverksteder.
På hvert av de tre verkstedene arbeider 3-5 profesjonelle, fagutdannede mekanikere. Verkstedene har store delelager og stor kapasitet, og selv i den travleste sesongen har vi som mål å ha kun én dags ventetid ved serviceinnlevering. De av våre kunder som lever et liv med sykkel setter pris på at det kun blir en liten pitstop, og ikke en bråstopp i sykkelplanene i mange dager, for ikke å si uker.

Vi profilerer oss som Stedet for deg som sykler, og av den grunn har vi selvsagt mange “proffkunder”, det skulle bare mangle. Men majoriteten av de som handler hos oss er “helt vanlige folk”, mosjonister og til-jobben-syklister. Og foreldre som synes at deres håpefulle fortjener noe så bra som en BROS. Fellesnevneren for alle våre ulike kunder kan være at de ønsker kvalitet, og at de verdsetter brukererfaring, kompetanse og effektivitet.

Dette har de altså funnet på Bike Brothers. I tillegg vet de at de får sykkelglede med på kjøpet her hos oss, i bøtter og spann og i løsvekt. For mest av alt ønsker vi våre kunder en GOD TUR!

Og til slutt: Svar på spørsmålet i overskriften er Jungeltelegrafen.
Han jobber fulltid hos oss, og han gjør en kjempejobb!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *