Elsykkel Oslo

Elsykkel Oslo

Elsykkel Oslo. I Oslo har elsykkelen blitt et vanlig syn i byen, og det er svært forståelig. Elsykler bidrar til at flere elsykler i Oslo, og at de sykler både oftere og lengre turer. Korte turer rundt i byen, handleturer eller jobbsykling – en elsykkel er et allsidig, rimelig og miljøvennlig transportmiddel i byen.

Med elsykkel i Oslo har man dessuten mange fordeler, både som mosjonist, men også trafikant; man slipper å lete etter parkering da sykkelen er mindre plasstrengende og man trenger ikke å forholde seg til økonomiske utgifter i like stor grad som for eksempel en bilist. I en by med så store høydeforskjeller som Oslo har blir til og med turene til og fra sentrum betydelig lettere med en elsykkel.

I likhet med vanlige tråsykler varierer elsykler veldig. De kommer med mange forskjellige motorer, batterier og systemer, i tillegg til de tradisjonelle sykkelkomponentene. Dette kan gjøre det vanskelig å finne en god elsykkel som passer ditt bruk. Derfor anbefaler vi å komme innom en av våre butikker for å få veiledning for å finne en god elsykkel som passer deg. Vi i Bike Brothers har testet mange ulike systemer, og leverer nå gode, rimelige og driftssikre elsykler fra Tyskland som har vist seg å være svært pålitelige, uavhengig av vær og bruk.

Så kom innom Bike Brothers Oslo for å finne en elsykkel som passer for deg.

elsykkel oslo
elsykkel oslo

2 thoughts on “Elsykkel Oslo

  1. Richard Andersen says:

    Focus Jarifa 6,9
    God dag, jeg kjøpte en slik sykkel av dere i fjor. Da nevnte dere at dere skulle ta inn utstyr slik at man kunne sette på et ekstra batteri. Er det mulig nå ?

    • Bike Brothers Oslo AS says:

      Hei Richard, takk for din henvendelse. Vi kan sette på et ekstra batteri nå. Mvh Karel/Bike Brothers Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *