Bosch Intuvia Display

Bosch Intuvia Display

Bosch Intuvia Display er en funksjonell og intuitiv computer for din elsykkel. Displayet er alltid synlig, selv under vanskelige lysforhold. Med den separerte kontrollenheten kan du holde hendene trygt på styret og du har full oversikt og kontroll over alle funksjoner og data. Girskifte-anbefaling funksjonen gjør at du alltid tråkker i riktig gir for dermed å bevare batteriet og utvide rekkevidden. bosch-intuvia-computer

Enkel betjening

Med et enkelt tommeltrykk på kontrollenheten kan du raskt skifte mellom ulike kjøremodus.

Ladestasjon for eksterne enheter

Intuvia kan, mens du er på farten lade smarttelefonen eller lignende enheter via mikro USB porten. Intuvia kjøremodus Turbo Maksimal hjelp for sporty kjøring. Sport Kraftig hjelp for sykling i både natur og i byen. Tour Balansert hjelp for lange avstander, men med et klart fokus på lang rekkevidde. Eco Effektiv men skånsom hjelp, designet for maksimal effektivitet og lange avstander. Av Ingen hjelp, men Intuvia fortsetter å vise all den informasjonen du trenger.

Walk assistance

Walk assistance gjør det enklere å gå og å leie/trille sykkelen din. Maksimalt hastighet i Walk assistance modus er 6 km/h.

Girskift anbefaling

Når du ikke tråkker i en optimal frekvens, anbefaler systemet skifte til enten høyere eller lavere gir. Disse anbefalingene er tydelig merket med pil-symboler. Dette resulterer i en mer behagelig kjøre følelse og optimal rekkevidde.  

 

Les gjerne også om Bosch Purion Display

1 thoughts on “Bosch Intuvia Display

  1. Pingback: Bosch Purion Display - Elsykkel Oslo, Stavanger, Haugesund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *