Urban Arrow

Helt siden Urban Arrow utviklet sin aller første lastesykkel i 2010, har visjon vært å være verdensledende innen smart og miljøvennlig urban transport. I dag produserer de et bredt utvalg av elektriske lastesykler, som passer alt fra travle småbarnsfamilier til bedrifter med behov for å frakte tung last.

Tilpasses behovene dine

Lastesyklene til Urban Arrow er designet slik at det skal være lett å kjøre i hektisk bytrafikk. Syklene er nette og håndterbare, uten at det går på bekostning av kvalitet og lastekapasitet.
Fordi Urban Arrow forstår at behovene dine endres over tid, er det mulig å bytte ut aluminimuskassen foran. Velge den størrelsen og formen som passer deg best – og bytt så ofte du trenger!

Smart Urban Mobility

Urban Arrow ønsker at det skal forbli attraktivt å bosette seg i byer og tettsteder. Samtidig ser de at mennesker blir mer og mer avhengig av bil og kollektivtransport for å få hverdagen til å gå rundt – og at gater og fortau er mer trafikkert enn noen gang.
Akkurat derfor har Urban Arrow utviklet Smart Urban Mobility, et konsept som kombinerer lastekapasiteten til en bil med mobiliteten til en el-sykkel. Resultatet er Urban Arrows lastesykler som er et miljøvennlig alternativ til bil – helt uten å gå på kompromiss med lastekapasitet!