Ønsker du å spare penger på kjøp av elsykkel eller vanlig sykkel?

Se alle EL-sykler
Se tilbehør

Visste du at Bike Brothers har inngått avtaler med mange private foretak, kommuner og statlige instanser? For de ansatte i disse virksomhetene betyr det meget fordelaktige priser på elsykler, sykler og tilbehør! Eksempelvis gjelder dette alle kommunalt ansatte i hele Rogaland, som kan handle i våre forretninger i Haugesund, Stavanger og Sandnes. Samme betingelser har også alle ansatte i helseforetakene Helse Fonna, Helse Vest og Skatt Vest. De ansatte i Oslo og Bærum kommune kan handle til de samme gode priser hos Bike Brothers Oslo. I selskaper som for eksempel Equinor og Aker BP, som har ansatte over hele landet, gjelder tilbudet i våre forretninger i både Oslo og i Rogaland.

Ved oppmøte på Bike Brothers er den ansatte selv ansvarlig for å gjøre betjeningen oppmerksom på avtalen for å få korrekt pris på aktuell vare. Oversikt over rabatterte priser kan finnes ved innlogging på bikebrothers.no. Ta kontakt på forus@bikebrothers.no om du trenger innloggingsinformasjon.

 

Lurer du på om din bedrift har avtale? Eller ønsker din bedrift å inngå et slikt samarbeid med oss? Ta i så fall kontakt med din nærmeste lokale Bike Brothers.