Bike Brothers tilbyr nå 3 år delbetaling for Equinor ansatte.

Gjennom Svea tilbyr vi nå 36mnd avbetaling med 0% rente og 0,- i gebyr.

Du søker enkelt gjennom å skanne denne QR koden.

Eller følg linken her SVEA.

Legg inn beløpet du ønsker å søke om, kan være lurt å legge noe mer enn sykkelen koster om du trenger noe ekstrautstyr, beløpet justeres uansett ned til eksakt beløp i butikken om du velger å kjøpe sykkelen.

Forespørselen behandles normalt i løpet av 1-2 minutt. Det er ingen forpliktelse gjennom å søke.

Ordningen gjelder på alle våre elsykler og vanlige sykler inkludert tilleggsutstyr du måtte trenge.

Kampanjen gjelder for Equinor ansatte og familiemedlemmer.

Vi har denne kampanjen frem til 31.mai for Equinor ansatte. Husk å fremvise legitimasjon for at du er ansatt hos Equinor i kassen. 

Fullstendig sykkeloversikt i pdf format finner du her.

Vedlagt er en beskrivelse på modeller som vi mener vil dekke de aller fleste sine behov, sjekk her.

Focus og Kalkhoff

Focus og Kalkhoff er begge sykler produsert i Tyskland og eid av PON group som er verdens største sykkelprodusent. PON eier Cannondale, Cervelo, Santa Cruz, Gazelle, GT for å nevne noen andre sykkelmerker.            

PON hadde i 2022 ca 120 millarder kroner i omsetning, sykkeldivisjonen er nå den største sektoren i gruppen.

PON har 6 produksjonsanlegg for sykler fordelt på 5 ulike kontinent, siste fabrikken i Cloppenburg sto ferdig i 2022 og en ny er under bygging og vil bli ferdigstilt i 2024.

Disse fabrikkene er ledene på teknologi og utvikling og dette gjenspeiles i produktene og kvaliteten. I 2021 solgte PON over 4 millioner sykler.

Bike Brothers

Bike Brothers ble startet for 27år siden. I løpet av disse årene har vi produsert og solgt over 100.000 Bros sykler nærmere 20000 elsykler.

Vi har at foretatt over en million sykkel servicer på alle mulige typer sykler og fabrikanter.

Våre Bros sykler er et resultat av kunnskap tilegnet oss gjennom salg og service av mange forskjellige sykkel produsenter. Vi har erfart problemene med disse og sørget for å forbedre disse områdene i produksjonen av Bros.

Ofte er det enkle ting som bruk av rustfritt på skruer og wirer, men kan også være å forbedre kvaliteten på komponenter, eksempelvis; eiker som ryker til høy kostnad og irritasjon for kunde og selger(oss).

Bike Brothers har alltid lagt stor vekt på verksted og service, dette har gitt oss avgjørende kompetanse og erfaring som en seriøs aktør.

Utenom Bros er vi Specialized, Cannondale, Focus og Kalkhoff forhandler.

Bike Brothers på Lura like ved Kvadrat kjøpesenter, dette var første butikk som åpnet i 1998.

Bosch

Vi startet med elsykler for fullt i 2010 og selger årlig nå ca 2000 elsykler. Siste 7-8 årene har vi valgt sykler utstyrt med Bosch systemet. Grunnen er erfaringene vi har gjort oss gjennom snart 14 år med elsykkel. Kvalitetsforskjellene er langt større enn mange aner og mange system sliter med store problem, dessverre har vi erfart at kinesiske produsenter ikke holder mål under norske forhold.

Bosch er også i egen klasse med et velfungerende serviceapparat, noe det fleste konkurrentene sliter med og svært mange har utelatt helt. Bosch er i tillegg klart ledene på teknologi og ytelser, for eksempel, i år kan Bosch levere ABS bremser som en del av systemet. For brukeren er et godt serviceapparat alfa omega, uten er en sjanseløs da el systemet er spesielt for hver leverandør og ingen komponenter vil passe fra ulike produsenter.