4fab616a6d9de
Idrett har jeg drevet med stort sett hele livet.

Jeg begynte tidlig å spille fotball, først i Viking og deretter i SIF. Dette drev jeg med til jeg var 15-16 år.

Da sluttet jeg med fotballen og begynte med friidrett i Skjalg der mellom-og langdistanse var hovedfokuset. Jeg trente og konkurrerte aktivt i Skjalg til jeg ble 18 år. Etter dette tok jeg noen års pause før jeg fikk interessen for løpingen igjen og kombinerte løping med innebandy i Sunde Innebandyklubb. Jeg var på den tiden ikke medlem i noen friidrettsklubb, slik at jeg spilte innebandy i Vestlandsserien for Sunde og løpte mest for meg selv utenom fellestreningene med Sunde.

Etter hvert satset jeg fullt på løpingen igjen og meldte meg inn i Skjalg. Etter hvert begynte jeg å få trøbbel med et kne og etter 1 år med mindre trening og mye knetrøbbel og påfølgende operasjon, ble jeg anbefalt av en knespesialist på Toppidrettssenteret i Oslo å legge opp løperkarrieren og heller begynne å sykle.

Jeg trives veldig godt på sykkelsetet og liker veldig godt å trene, spesielt nå når jeg har fått meg en Bros Magic. Jeg trener 6-7 dager i uken som utgjør ca 15-20 timer per uke. Målet mitt er å være med på så mange ritt som mulig og kombinere dette med god trening for å bli en så god syklist som mulig. Tålmodighet er et viktig element her tror jeg. Ellers jobber jeg i SAS på Stavanger Lufthavn, er samboer på Sunde med Anne Kari og er far til Anders på 8 måneder.